درباره طلا

  • ۰
  • ۰

ما فکر می کردیم بعضی از افراد برای اینکه روغن سرخ کردنی هنگام سرخ کردن بادمجان روی گاز و کابینت ها نپاشد، در ماهیتابه را می بندند و به همین خاطر بادمجان هایشان سیاه می شود حالت سوخته پیدا می کند اما یک بار امتحان کردیم و در کمال تعجب بادمجان ها سیاه نشد و خوشمزه تر هم شد.

  • ۰۳/۱۱/۰۷
  • سعید نوربخش

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی